Meer resultaten voor thuiszorg

 
thuiszorg
Thuiszorg - Gemeente Hooglede.
Daarom wordt er ook regelmatig overleg gepleegd met de aanvrager, de huisartsen, verpleegkundigen, kinesisten en familieleden. Bij elke vraag voor thuiszorg wordt er onderzocht of de aanvrager recht heeft op één of andere tegemoetkoming en worden tips gegeven over diverse ondersteunende initiatieven en mogelijkheden in de thuiszorg.
Voordelen en tegemoetkomingen in de thuiszorg Wit-Gele Kruis.
Voordelen en tegemoetkomingen in de thuiszorg. Wil je weten wanneer je beroep kan doen op een tegemoetkoming of een voordeel m.b.t. In dit overzicht vind je voordelen en tegemoetkomingen in de thuiszorg in verband met chronische zorg, hulpmiddelen, mantelzorg, materialen, vervoer, voeding, verhoogde verzekeringstegemoetkomingen en woningaanpassingen.
Thuiszorg Bond Moyson West-Vlaanderen.
Dankzij de subsidies van ESF kunnen wij onze dienstenchequemedewerkers en poetshulpen opleidingen aanbieden om hen op de digitale weg te zetten. Omgaan met kanker. Wil je graag polyvalent verzorgende of zorgkundige worden? Volg een opleiding. Poetshulp met of zonder dienstencheques. Fonkel: omgaan met verlies en verdrietervaringen. Bond Moyson Thuiszorg.
Ouderen- en thuiszorg Gemeente Wichelen.
Home OCMW Ouderen- en thuiszorg. Ouderen- en thuiszorg. Het OCMW-bestuur wil ten dienste staan van de lokale gemeenschap. Door het aanbieden van thuiszorgdiensten wenst het OCMW er voor te zorgen dat mensen zolang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Het aanbod omvat professionele thuiszorgdiensten zoals.: Huishoudelijke hulp via dienstencheques schoonmaakhulp en/of hulp bij het wassen en strijken en/of bereiden van maaltijden en/of kleine naai- en verstelwerken bij de gebruiker thuis. Warme maaltijden aan huis - Dagelijks een gezonde warme maaltijd aan huis geleverd, ook tijdens weekends en feestdagen. Dienst gezinszorg en aanvullende thuishulp huishoudelijke hulp, persoonsverzorging waaronder ook kraamhulp en kinderverzorging. Dorpsrestaurant Den lossen babbel - elke dinsdag, woensdag en donderdag. Gezelschapsdienst via Wijk-Werking. Personenvervoer met minibus - G eschikt voor rolstoelgebruikers. Iedereen kan dienstverlening aanvragen bij deze dienst maar er gaat bijzondere aandacht uit naar ouderen en personen met een zorgbehoefte. Voor verdere informatie kan u terecht bij de contactpersonen van de dienst ouderen- en thuiszorg.
Dienst gezinszorg en aanvullende thuiszorg DGAT - Gemeente Keerbergen.
De dienst gezinszorg en aanvullende thuiszorg van het OCMW kan zorgen voor die extra helpende hand. De dienst gezinszorg en aanvullende thuiszorg DGAT verleent hulp aan personen die voor een korte of lange periode ondersteuning nodig hebben bij hun huishoudelijke taken en persoonlijke hygiëne.
Thuiszorg Knokke Heist.
Vandaag open van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16 uur. Als je beroep wil doen op de diensten van het Sociaal Huis moet je eerst telefonisch contact op te nemen op het nummer 050 530 900 zodat een passende dienstverlening voorzien kan worden.
Thuiszorg - Heist-op-den-Berg.
Gratis advies in Heist: advocaat. Gratis advies in Heist: gerechtsdeurwaarder. Gratis advies in Heist: voor ondernemers. Gratis advies: andere mogelijkheden. Minnelijke schikking bij de vrederechter. Gratis advies in Heist: advocaat. Minnelijke schikking bij de vrederechter. Academie Beeldende en Toegepaste Kunsten.
Openingsuren en contact CWZ De Bron Thuiszorg - Gemeente Zele.
Openingsuren en contact. CWZ De Bron Thuiszorg. Openingsuren en contact CWZ De Bron Thuiszorg. Koevliet 3 9240 Zele tel. 052 45 68 57 E-mail. Omwille van de coronamaatregelen zijn onze voorzieningen beperkt toegankelijk voor bezoek. Meer info: 052 45 68 51 debron@zele.be.
Thuiszorg Zorg Leuven.
Lukt het niet meer alleen, dan kan je rekenen op onze thuiszorg. Wij bieden hulp op verschillende vlakken. Elke inwoner van Leuven kan een beroep doen op deze hulp, maar bij Zorg Leuven geven we voorrang aan de maatschappelijk meest kwetsbare personen.

Contacteer ons