Meer resultaten voor betekenis

 
betekenis
betekenis - WikiWoordenboek.
Er ging geen dag voorbij of zij bogen zich samen over het een of andere moeilijke woord om er de betekenis van te ontdekken. Het woord 'mild' had voor haar echter dezelfde betekenis als 'tucht' voor ieder ander redelijk denkend mens.
Betekenis van vaandels en standaarden Vaandels en standaarden Defensie.nl.
Ga direct naar inhoud. U bevindt zich hier: Defensie.nl Onderwerpen Vaandels en standaarden Betekenis. Zoeken binnen Defensie.nl Zoek. Betekenis van vaandels en standaarden. De vaandels en de standaarden binnen de krijgsmacht staan voor trouw, eenheid en eergevoel. Ze vormen het symbool van de onderlinge verbondenheid tussen de militairen van een onderdeel.
Wat is de betekenis van de gebruikte afkortingen in de collegeroosters?
Wat is de betekenis van de gebruikte afkortingen in de collegeroosters? Hieronder vind je alvast de meest voorkomende afkortingen. PR: werkcolleges in het 1 ste semester LAB/PR01, LAB/PR02, in het SisA-rooster. SW: werkcolleges in het 2 de semester SEM/SW01, SEM/SW02, in het SisA-rooster.
Betekenis - Wikipedia.
De pragmatiek is een discipline die zich specifiek bezighoudt met de betekenis van taaluitingen in concrete situaties, als een soort tussenstation" tussen taal en werkelijkheid. Formele semantiek houdt zich niet bezig met de betekenis van taal maar met die van formele systemen.
Betekenis: vertaling Nederlands - Engels.
betekenis meaning, denotation, sense, significance. betekenis meaning, advantage, benefit, account, importance, seriousness, weight, sense, orientation, feel, smell, significance. Uitgebreide vertaling voor betekenis Nederlands in het Engels. betekenis de v zelfstandig naamwoord. de betekenis inhoud. the meaning; the substance; the purpose; the intention; the composition.
De Fiertel: oorsprong en betekenis Ronse.
De Fiertel: oorsprong en betekenis. In de middeleeuwen kwamen uit alle hoeken van het land geesteszieken op bedevaart naar Ronse, om genezing te vinden bij hun patroon Sint-Hermes. De voorwaarde om die genezing te kunnen krijgen, was een fysieke inspanning als tegenprestatie.
KMI - Wat is de betekenis van de symbolen op een weerkaart?
Wat is de betekenis van de symbolen op een weerkaart? Wat is de betekenis van de symbolen op een weerkaart? Op onderstaande weerkaarten bemerken we volgende symbolen.: - blauwe lijn met blauwe driehoekjes: koufront. - rode lijn met rode halve cirkeltjes: warmtefront.
Wat is een psychose? - UMC Utrecht.
Dopamine is een boodschapperstof in de hersenen, met een belangrijke rol bij de signaalverwerking en de betekenisgeving. Deze stof markeert wat belangrijk is en dus meer betekenis moet krijgen. We weten dat er meer dopamine aangemaakt wordt tijdens een psychose.
Nora - Herkomst en betekenis van de naam Nora 24Baby.nl.
Herkomst en betekenis Nora. Nora is een meisjesnaam die een verkorte vorm is van Eleonora of Honora. Voor de betekenis van Eleonora bestaan twee verklaringen. Mogelijk is de bron het Arabische woord 'ellinor, dat 'God' is mijn licht betekent. Ook zou het kunnen afstammen van het Griekse 'eleos.

Contacteer ons