Meer resultaten voor disco

 
disco
De of het disco? Welk lidwoord.
De of het disco Helaas, we zijn nog niet zo slim is het wel een zelfstandig naamwoord? Uitspraak van disco. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
10-10-2020 Disco Wonderland De Bonte Wever Assen TICKETS.
Dan wel met een extra mooie line-up, want we zijn allemaal echt wel weer toe aan een goed feestje! Disco Wonderland is bedoeld als dansavond waarbij je lekker een avond los kan gaan en dat is momenteel nog niet mogelijk.
Orry Vrienden: Kids Disco Center Parcs.
Orry Vrienden: Kids Disco. Orry Vrienden: Kids Disco. Van 2 tot 11 jaar. Onze kleine gasten kunnen lekker swingen op de dansvloer van de disco. Ondertussen kun jij je ontspannen met een cappuccino of een heerlijke cocktail. Verkrijgbaar in 25 parken.
Disco muziekgenre - Wikipedia.
Eurodisco, Italodisco, Greekodisco, Spacedisco, Nu-disco, Progressive disco. Disco Bop, Disco Synth. Disco is een dansmuziekgenre dat zijn oorsprong vindt in de discotheken. In het algemeen verwijst de term naar een specifieke muziekstijl die invloeden heeft uit de funk -, soul - en salsamuziek en naar de dansen die daarbij horen.
Nr.1 in disco kleding vrouw Discokleding.com.
Altijd prettig om de Disco kleding voor de laagste prijs te ontvangen! Tevens kunnen we de Disco kostuums veelal binnen enkele dagen ook in grotere aantallen leveren dan de weergegeven voorraad in de webshop. Veel plezier toegewenst met de Disco kleding dames!
De Silent Disco in McDonald's' Tilburg keert deze maand terug - Tilburg.com.
Hij is één van de DJs die zal gaan draaien tijdens de silent disco en maakt onderdeel uit vanhet DJ-duo Fatguys. Met de ludieke discoavond haalden ze zelfs de uitzending van RTL-Late Night en mede hierdoor heeft Phil voor 24 oktober Domien Verschuren weten te strikken.
Dj, Licht, Geluid Stage.
Welkom op de website van Disco-music! Disco-music heeft een nieuwe naam gekregen sinds 04-05-2022! Wij heten vanaf nu DM Productions! Neem snel een kijkje op de vernieuwde website of neem contact met ons op! Welkom op de website van DM Productions!
Poppodium Nieuwe Nor Silent Xmas Disco: Out of the Box.
Helaas, dit evenement is nét uitverkocht! Maar wees gerust, we zijn snel terug met onze Silent Disco! Ho Ho Ho! Op donderdag 26 december staan de feestelijk ingepakte dozen Silent Disco Box weer op de stoep voor de kersteditie van onze Out of The Box Silent Disco.
Disco Bodyboarden Down Under.
De speciale lichteffecten brengen je helemaal in de disco-stemming. Maak bijvoorbeeld van jouw verjaardag een spetterend feest en kom Disco Bodyboarden! De minimale leeftijd voor Disco Bodyboarden is 8 jaar. Disco bodyboarden is terug! In november en december kun je op iedere vrijdag en zaterdagavond vanaf 17.30 disco bodyboarden.

Contacteer ons