Meer resultaten voor aftrekbaar

 
aftrekbaar
Giften aftrekbaar: Geef met belastingvoordeel.
Giften aftrekbaar: Geef met belastingvoordeel. Giften aan een goed doel zijn aftrekbaar als je meer schenkt dan 1 van je belastbaar inkomen. Bij een schenkingsovereenkomst geldt deze drempel van 1 niet en is je hele gift maximaal aftrekbaar. Doneer nu met belastingvoordeel en zet je jaarlijkse donatie om in een periodieke schenking.
Zijn feesten van de zaak aftrekbaar als representatiekosten? - ZZP Servicedesk.
Zijn feesten van de zaak aftrekbaar als representatiekosten? Home Financiën Financiële administratie Zijn feesten van de zaak aftrekbaar als representatiekosten? Zijn feesten van de zaak aftrekbaar als representatiekosten? Als ondernemer moet je jezelf en je eenmanszaak goed neerzetten en kunnen presenteren.
Haartransplantatie aftrekbaar belasting Transhair Transhair.
In de regel valt een haartransplantatie onder cosmetische ingrepen en is deze dus niet aftrekbaar bij de belasting. Als u aan kunt tonen dat uw kaalheid is veroorzaakt door een trauma en dus een medische noodzaak heeft, is het deels aftrekbaar.
Kosten aftrekken als zzp'er: wat is aftrekbaar? - Boekhouder.nl.
Als aan de werkkleding duidelijk te zien is dat het gaat om zakelijke kleding van de onderneming, bijvoorbeeld door te kijken naar de uiterlijke kenmerken, dan is de werkkleding volledig aftrekbaar voor zowel de btw als de inkomstenbelasting. Zijn verblijfkosten fiscaal aftrekbaar voor zzpers?
Is de rente aftrekbaar bij een doorlopend krediet? - Ambtenarenlening.
Wilt u een lening met aftrekbare rente? Dan biedt de persoonlijke lening mogelijkheden. De betaalde rente van de persoonlijke lening is namelijk in sommige gevallen wel aftrekbaar. Sluit u een persoonlijke lening af om uw koopwoning te verbouwen of te verbeteren, dan kunt u de betaalde rente van uw inkomstenbelasting aftrekken. Om van renteaftrek te profiteren, moet u het geleende geld in uw koopwoning steken. Koopt u bijvoorbeeld een nieuwe keuken van uw lening, laat u een dakkapel plaatsen of investeert u in nieuwe kozijnen, dan biedt de persoonlijke lening u fiscaal voordeel. Koopt u nieuwe meubels voor uw huis, dan is de rente niet aftrekbaar. Dit wordt niet als een verbetering van uw koopwoning gezien. Lenen tegen de laagste rente bij Ambtenarenlening. Werkt u in de publieke sector en wilt u uw doorlopend krediet oversluiten naar de fiscaal aantrekkelijkere persoonlijke lening of wilt u geld lenen tegen de laagste rente van Nederland, dan komt u in aanmerking voor een lening van Ambtenarenlening.
Fiscale behandeling van voedsel, drank en genotmiddelen horecabestedingen Fiscaal up to Date.
De wetgever heeft destijds heel bewust een voorstel ingediend dat op en pragmatische, soms arbitraire wijze een beperking in de aftrekbaarheid van dergelijke kosten moest aanbrengen. Daarbij zouden sommige uitgaven in de winstsfeer helemaal niet en andere slechts gedeeltelijk aftrekbaar worden gemaakt.
Is spouwmuurisolatie fiscaal aftrekbaar? Plus Isolatie.
Onze voordelen Is-spouwmuurisolatie-fiscaal-aftrekbaar. Is spouwmuurisolatie fiscaal aftrekbaar? Sinds 2012 is spouwmuurisolatie niet langer fiscaal aftrekbaar. Vóór die tijd kon 40 van de kosten van spouwmuurisolatie van het belastbare inkomen worden afgetrokken. Vanaf 2012 is de fiscale aftrekbaarheid van woningisolatie beperkt tot dak- en zoldervloerisolatie.
Zorgkosten aftrekken van de belasting Mantelzorg Regelhulp - Ministerie van VWS.
Lees welke kosten deels aftrekbaar zijn Belastingdienst.nl. Waar kan ik terecht voor meer informatie? Wilt u de zorgkosten aftrekken van de belasting? Dan moet u hiervoor belastingaangifte doen bij de Belastingdienst. Lees meer over de aftrek en de voorwaarden Belastingdienst.nl.
Overzicht mogelijk aftrekbare zakelijke kosten.
Auto van de zaak. Zakelijke kosten eigen auto. Een vast bedrag van € 0,19, per kilometer. Zakelijke reiskosten openbaar vervoer, taxi en vliegtuig. 100 van de werkelijk gemaakte kosten. U moet kunnen aantonen dat u deze kosten werkelijk gemaakt hebt.

Contacteer ons