Meer resultaten voor zwanger

 
zwanger
Zwanger - Anababa.
Zwanger zijn is heel bijzonder, en je bent het niet zo lang. Daarom is het leuk om een aandenken aan je zwangerschap te hebben. Bijvoorbeeld aan hoe je er uitzag met je dikke buik. Of aan je gedachten en gevoelens toen je zwanger was.
Zwangerschapssymptomen: herken de eerste symptomen?
Deze symptomen komen vooral tijdens de eerste drie weken van de zwangerschap voor. Lees hier meer over gevoelige borsten. Sommige vrouwen merken dat ze zwanger zijn doordat ze last van buikpijn krijgen. Soms voelen zwangere vrouwen dat het vruchtje innestelt in de baarmoeder.
Zwanger Thuisarts.nl.
Ik ben zwanger en heb last van jeuk. Ik ben zwanger en heb een blaasontsteking. Ik heb bloedarmoede tijdens mijn zwangerschap. Ik denk na over wat ik kan doen bij pijn tijdens de bevalling. Ik ga bevallen. Zwanger, misselijk en overgeven.
Alles over je zwangerschap WIJ.nl.
Vast herkenbaar nu: je zwanger bent, staat je zoekgeschiedenis vol met onbeantwoorde vragen over of je iets wel of niet mag doen.Hieronder de antwoorden op de meest prangende 'mag' ik nog '-vragen. Volg de ontwikkelingen van je zwangerschap van week tot week met de WIJ.nl zwangerschapskalender en blijf op de hoogte van jouw lichaam en de ontwikkeling van je kind. Klik op een week voor meer informatie. Tijdens je zwangerschap kun je last krijgen van zwangerschapskwaaltjes, de mate en hoeveelheid verschilt echter per persoon. Waar de een fluitend door een zwangerschap kan gaan, heeft de ander last van bijvoorbeeld extreme misselijkheid, duizeligheid of een ander kwaaltje. Als je zwanger bent mag je niet alles meer eten en of drinken.
Zwangerschap van week tot week: 0 -10 weken.
Een zaadcel leeft namelijk langer, soms meer dan 48 uur! Zo wordt de kans om zwanger te worden het grootste. Tip: stop met alcohol roken en pillen. Roken en alcohol zijn niet goed voor jou en je baby als je in verwachting bent. Vooral tijdens de eerste maanden waarbij belangrijke organen worden aangelegd. Roken zorgt ervoor dat je placenta minder goed werkt en het vergroot de kans op een baby met een te licht gewicht. Alcohol kan de kans op een miskraam vergroten en je kind kan bij overmatig alcoholgebruik de diagnose Foetaal Alcohol Disorder FAS krijgen. Kenmerken hiervan zijn een groeiachterstand, afwijkende gezichtskenmerken en neurologische beschadigingen.
Aandoening Zwangerschap en darmziekten Flevoziekenhuis Almere.
Na de bevalling krijgen ongeveer 4 op de 10 vrouwen met IBD een opvlamming van hun ziekte. Het is dus belangrijk om pas zwanger te worden als de ziekte rustig is. Wat voor invloed heeft een actieve ziekte op de zwangerschap?
Ik ben zwanger - Het WKZ.
Ga direct naar inhoud. English translation for this page is not available. Continue in Dutch. Ik ben zwanger. Ik ben zwanger. Verloskundigenpraktijk UVC Utrecht. Wat als uw zwangerschap anders verloopt? U bent zwanger! U gaat een spannende tijd tegemoet. Gaandeweg zullen er allerlei vragen bij u opkomen.
Brochure: Rookvrij zwanger? Dat bevalt beter! - Trimbos-instituut.
Home Webwinkel Folders en brochures Brochure: Rookvrij zwanger? Dat bevalt beter! Brochure: Rookvrij zwanger? Dat bevalt beter! € 0,85, excl. btw € 0,00, € 0,85, incl. Stoptips voor aanstaande ouders. Hebben jullie een kinderwens of is er een kindje op komst?
Alles over zwanger.
Zwanger worden, zwanger zijn, bevallen, na de bevalling en over geboortezorg. Hier vind je informatie en adviezen over de inhoud maar ook de organisatie van zorg. Daarnaast is er een woordenlijst waarin moeilijke woorden worden uitgelegd. Meer over zwanger worden.

Contacteer ons