Meer resultaten voor tekst

 
tekst
Zoekresultaten.
text, tekst 'drukwerk' van een geschrift in Nooten om die, by een tweede uitgaaf, onder den text te zetten 1784; WNT, 'bewoordingen, geschrift in dat zij den tekst van Cicero getrouw wedergeeft 1862; WNT, 'woorden' van een compositie voor zang in begon hij met de compositie van Der Freischütz, tekst van Friedrich Kind 1885; WNT.
Donuts met tekst Donuts Bagels.
Doos met 6 of 12 gedecoreerde donuts voorzien van eigen handgeschreven tekst of een schildje met tekst. Het aantal letters wat we op een donut kunnen zetten is beperkt. Een korte naam of tekst zoals HOERA of JULIA staat mooi, wilt u een langere tekst?
Woordbeelden - zo doe je het licht aan in je tekst.
In mijn cursus Pakkend schrijven leer je de basistechnieken waarmee je elke tekst aantrekkelijker maakt. Bekijk nu deze cursus, tijdelijk slechts 79 euro! Bekijk de cursus Pakkend schrijven Voor gevorderden: cursus Storytelling in je tekst. Ga een stap verder en leer hoe je van je tekst een onweerstaanbaar verhaal maakt.
FC Tekst is een tekstbureau dat garant staat voor een frisse, snelle en inhoudelijke aanpak.
En het mooie is: bij ons staan uw wensen altijd centraal. is meer dan de puntjes op de i en de kommas op hun plek. Wij maken van elk stuk een foutloze tekst, goed te begrijpen en leuk om te lezen.
Wat isPlatte tekst? - Online Marketing begrippenlijst DoubleSmart.
Dit is dus geen volledige vorm van Platte tekst maken. Afhankelijk van de versie die gebruikt wordt kan Platte tekst in Word worden gemaakt via een macro of een kopieer plakken toetsencombinatie die alleen de tekstuele informatie kopieert en plakt.
Zo maak je een tekst voor je publiek en Google - VRHL Content Creatie.
Home Blogs Zo maak je een tekst voor je publiek en Google. Een paar jaar geleden volgde ik een traineeship online marketing, waar ik onder meer SEO-teksten leerde schrijven: teksten die ervoor zorgen dat een website hoger scoort in Google.
Ga je een SEO-tekst schrijven? Lees deze 7 tips!
Dan kun je eenvoudig filterpaginas aanmaken door middel van de Amasty plug-in. Lees in deze blog hoe je van filters SEO geoptimaliseerde paginas maakt. Tip 3: houd de juiste lengte aan voor je SEO-tekst. Hoe lang een SEO-tekst moet zijn hangt af van het type pagina. Hanteer de volgende richtlijnen.: Tekst bovenaan categoriepaginas: 50-150 woorden. Tekst onderaan categoriepaginas: 300-1000 woorden. Of de tekst 300 of 1000 woorden lang moet zijn is afhankelijk van de categorie waarvoor je de tekst schrijft. Gaat het om een complex product, zoals een roeitrainer? Dan zal de tekst langer zijn, dan wanneer het om een jurkenpagina gaat. Je wilt de consument namelijk altijd genoeg informatie geven om de juiste keuze te maken. Productdetailpaginas: 50-150 woorden. Tip 4: houd de juiste zoekwoorddichtheid aan. Een vraag die vaak krijgen, is hoe vaak een zoekwoord moet voorkomen in de tekst.
Tips voor goede leesbaarheid van gedrukte tekst - Oogvereniging.
Ook met de mogelijkheid de tekst te kunnen scannen is hierbij zoveel mogelijk rekening gehouden, zodat de tekst door de PC vergroot kan worden weergegeven of voorgelezen. Gebruik uitsluitend aangesloten letters geen matrixletters, zodat letters ook onder een loep leesbaar blijven.
140 ideeën over Leuke tekst. teksten, woorden, mooie woorden.
kaart zwart wit van zoedt met tekst - zwartwitshop. Kaart Kaart met tekst 'Van' jou wil ik er nog wel eentje'.' Leuk om te versturen of als extraatje bij een cadeau te geven. Aan de achterkant kun je het adres en een persoonlijke boodschap schrijven.

Contacteer ons