Meer resultaten voor onderbuik

 
onderbuik
Dysmenorroe pijn tijdens je menstruatie of ongesteldheid De Gynaecoloog.
Wat zijn de kenmerken van dysmenorroe? Als je last hebt van menstruatiekrampen kun je pijn hebben in je onderbuik en soms ook in je onderrug. Vaak is het een zeurende en/of krampende pijn gedurende de dagen dat je bloedverlies hebt.
Pelvic Pain clinic F-Act - Pijn en klachten bij vrouwen.
Heeft u al langere tijd last van uw bekken of uw onderbuik? Of heeft u pijn in een lies, uw heup en, bovenbenen of in uw onderrug? Zijn er problemen of pijn als u naar de wc gaat? Ervaart u problemen bij uw menstruatie?
echografie onderbuik - UMC Utrecht.
088 75 588 55 Telefoonnummer: 088 75 588 55 Wilt u contact met ons opnemen na 17.00 uur of in het weekend Belt u dan met het centrale nummer van het UMC Utrecht, 088-755 5555. Wachttijden uitklapper, klik om te openen.
Aandoening - Buikpijn bij vrouwen - Flevoziekenhuis Almere.
Aandoening, onderzoek en behandeling. Buikpijn bij vrouwen. Buikpijn bij vrouwen. Buikpijn is een veelvoorkomende klacht die veel oorzaken kent. De huisarts verwijst patiënten met ernstige buikpijn naar een Maag-Darm - Leverarts, uroloog, chirurg of gynaecoloog. Deze arts voert de eerste onderzoeken uit. Als blijkt dat iemand bij een andere afdeling thuishoort, dan vindt er overleg plaats en wordt de patiënt aan die afdeling overgedragen. U kunt hiervoor terecht bij. Buikpijn kan chronisch zijn. Dat betekent continue pijn in de onderbuik die langer dan 3 maanden duurt en de hele tijd aanwezig is.
onderbuik
Pijn in de onderbuik is veel voorkomend tijdens de zwangerschap. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor pijn in de onderbuik wanneer je zwanger bent, en meestal is het niet iets om je druk over te maken. Pijn in onderbuik, wat kan het zijn?
Opgeblazen of Opgezette Buik: wat te doen? - Zorgwijzer.
Bij een opgeblazen buik is het maag-darmkanaal opgezwollen/opgezet door een verstoring van de spijsvertering of een hogere aanwezigheid van gas in het maag- en darmstelsel. Dat zorgt voor het opgeblazen gevoel in de buik. Je buik is dan erg vol, bijna alsof je zwanger bent.
Voedingsadviezen bij bestraling in de regio van deonderbuik en het bekkengebied LUMC.
U ontvangt dit advies omdat u bestraald wordt of gaat worden in de regio van de onderbuik en het bekkengebied. Door de bestralingen kunnen bijwerkingen en klachten optreden. Voeding heeft geen invloed op de bestraling zélf, maar is wel van invloed op uw lichamelijke conditie.
Pijn In Onderbuik en Krampen: Oorzaken Symptomen.
Pijn in de onderbuik: links en rechts. Pijn in de onderbuik, ook wel abdominale pijn genoemd, is pijn die we voelen in de buikspieren en de omgeving. Bij pijn in de bovenbuik denken we snel aan de maag en bij pijn in de onderbuik aan de darmen.
Pijn in de onderbuik Zo voorkom je pijn in de onderbuik. American Express. Apple Pay. Bancontact. Google Pay. Klarna. Maestro. Mastercard. PayPal. Shop Pay. Visa.
-Test en klik hier. Pijn in de onderbuik - zo voorkom je pijn in de onderbuik. Professioneel bijgewerkt: 9/3/2021. Pijn en een branderig gevoel in de onderbuik is een vervelende aandoening die de meeste vrouwen op een bepaald moment meemaken.

Contacteer ons