Meer resultaten voor wehkamp

 
wehkamp
Klantcase Video Wehkamp Facilitor FMIS sofware.
Branche: Zakelijke dienstverlening Leestijd: 1 min. Wehkamp is een Nederlands postorderbedrijf en online warenhuis. De facilitaire afdeling van Wehkamp werkt sinds 2007 met Facilitor en heeft al veel ervaring opgedaan met het automatiseren van processen en grip op de procedures.
Distributiecentrum Wehkamp.
Met het tweede distributiecentrum opgeleverd, beschikt Wehkamp, online warenhuis, over een multifunctioneel en flexibel distributiecentrum van in totaal 110.000 m 2. Het nieuwe pand is gekoppeld aan de bestaande bouw. Wehkamp kiest heel bewust samen met haar partners, zoals installateur Van Dalen, voor duurzame groei.
Wehkamp - Kaya Consulting.
Wehkamp is het meest verrassende online warenhuis van Nederland. Wehkamp heeft ruim 2,7, miljoen vaste klanten, meer dan 500.000 bezoekers per dag en verstuurt ongeveer 11 miljoen pakketten per jaar. En steeds meer vrouwen weten hun weg naar Wehkamp te vinden.
Wehkamp Androidworld.nl.
Daarna kun je meteen inloggen met je gebruikersnaam en je nieuwe wachtwoord. Met deze applicatie scroll je door de complete Wehkamp-catalogus en kun je alle producten bekijken. Naast bekijken kun je de artikelen of complete looks bestellen via de kassa.
Wehkamp - Dossier met highlights rond deze webwinkel.
Vanaf 2008 transformeerde Wehkamp van een catalogusbedrijf met eigen website naar een pure online speler. Sinds 2010 komt de volledige omzet binnen via de webshop. In 2015 maakte Wehkamp bekend jaarlijks ruim 145 miljoen bezoekers te verwelkomen en ruim zeven miljoen zendingen te verwerken.
Merin verwelkomt Wehkamp in gebouw Olympus in Hilversum.
Op dit moment huurt Wehkamp extra kantoorruimte in Amsterdam. Heel recent heeft Wehkamp de online kinderkledingshop kleertjes.com overgenomen, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum. Dit heeft Wehkamp ertoe doen besluiten ook de activiteiten vanuit Amsterdam over te brengen naar het Olympus kantoor in Hilversum.
Wehkamp - Afterpay Winkels.
Tuin en Klussen. Home Elektronica Wehkamp. Wehkamp is één van de grootste online warenhuizen van Nederland en maakt achteraf betalen mogelijk. Betalen bij Wehkamp met Afterpay is niet direct mogelijk, maar er zijn wel andere mogelijkheden om achteraf te betalen bij Wehkamp.
Wehkamp verhuist hoofdkantoor naar The Mayor in Zwolle. search. logo. hamburger. close.
Werken bij CBRE. Wehkamp verhuist hoofdkantoor naar The Mayor in Zwolle. Wehkamp Zwolle 2. Wehkamp verhuist haar hoofdkantoor in november 2021 naar 'The' Mayor'' aan de Burgemeester Roelenweg 13 in Zwolle. Het online warenhuis heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 6.250 m kantoorruimte met eigenaar Aroundtown.
wehkamp
Ontvang de meest waardevolle artikelen, checklists en interviews in jouw inbox, lees als eerste het laatste nieuws en word direct een betere accountant. Meld je aan voor de Finance.nl Banenspecial, de wekelijkse nieuwsbrief met alle relevante vacatures in jouw mailbox.

Contacteer ons